fredag 30 oktober 2015

Allhelgona!

Låt oss sprida ljuset och värmen! Denna helg och alla andra. Ha en fin Allhelgona!

torsdag 29 oktober 2015

Bloggfrukost och vintagedukning

Alltså. TACK alla ni som fortsatt kika in här på bloggen! Trots att Fru Vintage inte uppdaterat på evigheter. Hon har, som endel av er vet, haft fullt upp med att rita, bygga och inreda nya second hand-butiken i Bro utanför Stockholm. Nu har det hela lugnat sig en smula, butiken är klar och invigd, så nu blir det skärpning på bloggfronten! Japp.
 Idag har FV varit på bloggfrukost och lyssnat på Vimmelmamman. Hon är en av Läkarmissionens ambassadörer och en fantastisk kvinna med ett enormt engagemang!
 Frukosten handlade framför allt om Action julklappen , en förträffligt möjlighet för barnfamiljer, skolor och företag att göra en skillnad på ett enkelt och konkret sätt, och besöktes bla av Knivlisa , Mamager och Pappabloggen. Trevligt och givande!
 Dock är dessa bilder inte från dagens event utan från en vintageplåtning som Fru Vintage hade i våras. Endel av bilderna har ni redan sett men nog håller de att visas igen. Och igen.
 Det bästa är att det mesta av allt fint, i dessa bilder, kommer från någon av Läkarmissionens second hand-butiker. Stolarna, porslinet, förutom kaffekopparna som är arvegods, glasflaskorna, besticken, mässingsljusstakarna, kakformarna och linneservetterna. Alltså. Älska second hand.
 Fotograf Noah Agemo.